assalamualaikum...

here my site, my own way to present myself as i won't bother anyone
this is how i'm expressing myself by writing here, because most of the time I'm enjoying blogging

Saturday, March 24, 2012

wah!!

assalamualaikum semua~

Alhamdulillah aku dan kalian sume masih diberi peluang hidup n bernafas d ats muka bumi Allah ni.

Aku nak kongsikn kegembiraan aku

Hari tu dpt result sem 3. rse sgt2 brsyukur dgn rezeki yg Allah berikn.
So,sbb trlalu hepi.gatal je tgn ni nak hadiahkn sumthing utk diri sndiri
Nak tau,cara ni kwn lama aku ajar
Cara nk seronokkn diri sndiri
Buat sumthing dgn usaha sngguh n capai target.
Pastu bila dh berjaya,hadiahkn sumthing utk diri sndiri

Yelah,xkan asyik nk mngharap org bg je kan.
Nk mntak2 ngn parents.
Aku bkn ank org kaya,ok
Dah besar2 ni,xreti nk ssh2kn mrk.huhu

So,utk exam kali ni,aku tlh mnghadiahkn diri sndiri blackberry 9300.. hehe
Aku ada reason sndiri yg xperlu kot bgtau.lala

Sampai cni dulu. tryla cara aku ni.

Coretcoretan1:aku update blog ni pn gne bb kot.nak kata excited gler dpt bnde baru. huhu

3 comments:

ASN Atiqah said...

Huyo die beli BB! Hehehe tahniah mekli :D

faizah husna said...

besnye..msti akk da berjaya kann?
nk follow jejak akk laa.. ^_^

Nuramalina said...

@ASN Atiqah
syukran tiqah..nnty ko pn bole la nk join geng bb.hua3.
bole bbm ramai2.lala~

@faizah husna
ohh.definisi berjaya setiap org berbeza2. so,dpt apa2 pun syukur je.
tu br kejayaan sbnr di sisiNya.
nak ikutkn rmai lg kwn2 akak hebat2.huhu
ok,akak doakan yg terbaik utk awak. gud luck:D